Masaža

Terapeutska masaža leđa – u trajanju od 45 minuta. Bazira se na rešavanje bolova i oslabljenje funkcije. Tretiranje hipertoničnih mišića i bolnih, tzv. triger tačaka sa ciljem oslobađanja tenzije.

Relaksaciona masaža –  u trajanju od 60 – 90 minuta. Cilj ove masaže je potpuni oporavak tela pospešivanjem cirkulacije, opuštanjem mišićnih zgrčenosti i delovanjem na nervni sistem.

Refleksoterapija – je terapijska masaža kojom se tretiraju određene zone na stopalima koje su povezane sa pojedinim delovima tela. Sa stimulacijom u određenim tačkama duž odgovarajućih putanja mogu se ukloniti tegobe, takozvane blokade u pravilnom protoku energije. Stopalo je ogledalo tela u tom smislu da se na njemu ocrtava celokupno naše stanje.

Limfna drenaža – je terapijska masaža koja ima za cilj pospešivanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i čišćenje organizma od toksina (detoks). Pomaže u rešavanju bolnih oticanja nogu i potpomaže mršavljenje.

Masaža trudnica – Tokom teudnoće javlja se niz komplikacija zbog velikih promena. Telo nosi veći teret i širi svoje uloge na puta dva. Ovo je masaža kojom opuštamo napete mišiće i poboljšavamo cirkulaciju. Smanjuje se oticanje, bolovi, osećaj tereta i napetosti u telu. Poboljšava se funkcionalnost ali i san što je veoma važno zbog pripreme za predstojeći period života.

Anticelulit masaža – je vid terapijske masaže u trajanju od 30 – 45 minuta sa ciljem čišćenja potkožnog tkiva od nagomilanih štetnih produkata metabolizma.

Tuina masaža glave i vrata – je kineska, intenzivna masaža glave i vrata kojom postižemo brz oporavak i oslobađanje bola i zgrčenosti u mišićima.

Fizikalna metoda – IR dušek

Jastuk masažer za vratnu ili lumbalnu kičmu

Obuka za samomasažu

Kontaktirajte nas i saznajte o aktuelnim ponudama