O nama

ANIMA Body & Soul

Studio ANIMA Body & Soul nastao je 2008. godine kao proizvod ljubavi prema svom pozivu i, do tada, desetogodišnjeg iskustva iz oblasti fizikalne medicine i posebno terapeutske masaže. Manuelna tehnika je najdelotvornija u rešavanju problema bolova lokomotornog sistema, pa se terapeuti studia baziraju na iskustveno dokazanim tehnikama izlečenja i vraćanja funkcije tj. dobrog stanja.

Naš tim

Ana Anđelković

Diplomirani fizioterapeut i maser

Masažom se profesionalno bavi od 1997. godine. Fizikalnu medicinu, tehnike terapeutske i relaks masaže učila je u Srednjoj medicinskoj školi na odseku fizioterapeutski tehničar, potom i studija u Visokoj zdravstvenoj školi za strukovne studije u Beogradu.  Uporedo završava sve stepene u školi masaže Peđe Filipovića “Profesional” (danas “Wellnes akademija”).  Usavršavanje manuelnih tehnika nastavlja tokom godina pohađajući različite radionice i kurseve iz tih oblasti uključujući i tehniku zvanu Reiki.

Kao profesionalni maser radila je u nekoliko poznatih beogradskih centara i samostalno. Specijalnost su joj masaže kod problema u vidu bolova u leđima – takozvane terapeutske masaže.

2012.godine započinje edukaciju iz oblasti Homeopatije, lečenja Bahovim kapima i Aromaterapije.

Pobornik je prirodnih metoda lečenja i poseduje veliko znanje o tome.

Školu za joga učitelje pohađala je u Holističkoj akademiji MAYA kod naših najpoznatijih joga instruktora sa velikim znanjem i iskustvom.